Cristina Rus, siluetă de invidiat la doar trei săptămâni după ce a născut

Pentru a doua oară mamă, cântăreaţa a reuşit să scape în timp de record de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. La sfârşitul lunii februarie, Cristina Rus a adus pe lume o fetiţă

Pentru a doua oară mamă, cântăreaţa a reuşit să scape în timp de record de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

La sfârşitul lunii februarie, Cristina Rus a adus pe lume o fetiţă la o clinica privată din Capitală. La scurt timp după, proaspăta mămică a reuşit să surprindă pe toată lumea cu silueta sa. Vedeta în vârstă de 32 de ani a reuşit să scape ca prin minune de kilogramele în plus. La doar trei săptămani de când a născut, cântăreaţa a slăbit 8 kilograme din cele 10 pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

Cristina şi soţul ei, Dragoş, au fost surprinşi de jurnaliştii de la Cancan.ro în timp ce se aflau la film, în mall.


Întrebată despre secretele siluetei sale, Cristina a răspuns pentru Cancan.ro: "Pur şi simplu aşa a vrut Dumnezeu. Adică nu vreau să mă laud, aşa a fost să fie. Toată lumea mă întreabă ce am făcut... Nu vreau să fiu ipocrită. Pur şi simplu aşa a fost. Am luat zece kilograme, copilul a avut aproape patru. După naştere am mai rămas cu doar două kilograme în plus".

Despre dieta sa, cântăreaţa a povestit: "Mănânc întotdeauna ce vreau, dar nu exagerez.

Dimineaţa, când mă trezesc, mănânc cereale cu lapte, în care îmi pun nişte seminţe de dovleac sau de floarea soarelui... sau îmi pun nişte merişor. Îmi mai pun şi lapte puţin călduţ. La prânz, o supă de legume, iar după vreo două ore îmi fac un muşchi de vită cu salată verde şi cu paine. Seara, depinde de ce am poftă. În general, mi se face poftă de dulce şi mănânc câţiva biscuiţi care sunt mai dulci, apoi îmi mai fac un sandviş cu caşcaval şi mai mănânc un iaurt.
Depinde. Deci, nu m-am gândit deloc la partea asta de estetică. Pur şi simplu, mi-am ascultat organismul, am mâncat ce simţeam. Plus că, vorba aia, sunt relaxată, stau acasă, nu mă streseaza nimic
".

Foto: Cancan.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod