Cristina de la Impact se luptă cu depresia, la aproape un an de când a născut gemeni

Aducerea pe lume a unui copil este dificilă pentru fiecare femeie. Mai ales atunci când este vorba de sarcină gemelară. Prin această experienţă a trecut şi Cristina de la Impact care a devenit

Aducerea pe lume a unui copil este dificilă pentru fiecare femeie. Mai ales atunci când este vorba de sarcină gemelară. Prin această experienţă a trecut şi Cristina de la Impact care a devenit mamă în vara anului trecut.

Cântăreaţa a adus pe lume doi băieţi, Toma şi Matei, şi, deşi au trecut peste opt luni de la naştere, vedeta nu şi-a revenit complet. Ziua în care gemenii au venit prematur pe această lume a fost una traumatizantă pentru Cristina Bălan. A îndurat 24 de ore de travaliu.

"Vara trecută am avut o experienţă pe care n-o doresc niciunei mame. Traumele spitalizării şi a naşterii premature a doi copii şi-au pus amprentele în perioada imediat următoare. Psihicul, dar şi fizicul meu, au avut de suferit în urma încercării grele", a povestit vedeta, pentru cancan.ro.

De la naştere, vedeta se confruntă cu probleme precum depresia, dar şi cu surplusul de kilograme acumulat în timpul sarcinii. "M-am luptat cu depresia şi cu labilitatea emoţională şi încă mă mai lovesc de ele, uneori.

Nu mi-am revenit în totalitate şi va mai dura o vreme până se va întâmpla asta," a declarat artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod