Bianca Drăguşanu, mai scumpă după divorţ!

Revenirea la statutul de domnişoară se dovedeşte a fi de bun augur pentru frumoasa roşcată. Publicitatea creată de căsnicia şi de divorţul de Victor Slav i-a crescut tarifele. După

Revenirea la statutul de domnişoară se dovedeşte a fi de bun augur pentru frumoasa roşcată. Publicitatea creată de căsnicia şi de divorţul de Victor Slav i-a crescut tarifele.

După divorţ, Bianca Drăguşanu a devenit mai dorită de patronii anumitor firme pentru a le promova produsele. De curând, vedeta a primit o ofertă avantajoasă din partea unui lanț de cazinouri. Potrivit click.ro, Bianca a fost solicitată pentru a prezenta un eveniment vinerea aceasta. Pentru acest job, fosta soţie a lui Victor Slav va primi 3.000 de euro, cu 500 de euro mai mult decât lua înainte de divorț.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, după nouă luni de relaţie. La scurt timp după nuntă au şi apărut zvonurile despre divorţ. Cei doi au decis să se despartă după scandalul iscat în ianuarie, când Bianca a petrecut patru zile, la Paris, alături de fostul iubit, Adrian Cristea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod