Fosta soţie a lui Alex Velea a fugit din ţară la Londra ca să uite de divorţ

La scurt timp după ce a divorţat de cel care i-a fost soţ trei ani, Ana Velea caută să se refacă în afara ţării, alături de familie. Fosta soţie a cântăreţului Alex Velea a plecat la

La scurt timp după ce a divorţat de cel care i-a fost soţ trei ani, Ana Velea caută să se refacă în afara ţării, alături de familie. Fosta soţie a cântăreţului Alex Velea a plecat la Londra, unde tatăl său lucrează ca medic, şi intenţionează să rămână o perioadă, până îşi va reveni după divorţ.

"A plecat o perioadă la Londra, acolo unde este aşteptată cu braţele deschise de tatăl său. Ea suferă, îşi iubea foarte mult soţul şi nu îi este uşor să ştie că este o femeie divorţată de la o vârstă atât de fragedă.

Am înţeles că îi este bine la Londra, îşi revine. Este veselă, s-a mai îngrăşat puţin. Cred că va reveni cât de curând în România. Ea speră că va fi lasată în pace acum, după ce a divorţat de Alex", a declarat un apropiat al mulatrei, pentru cancan.ro.

Povestea de dragoste dintre Alex şi Ana a început într-o staţie de metrou, în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 2010, însă după nici trei ani s-au despărțit. Motivul separării ar fi faptul că mulatra nu i-a dăruit un copil, deși Alex își dorea foarte mult să devină tată.

Totodată, au apărut numeroase informații despre relația pe care acesta ar avea-o cu Antonia.

În noiembrie anul trecut, Alex Velea și Ana au negociat condițiile divorțului. Cântăreţul i-a promis soției că-i va da 30.000 de euro după divorţ pentru a-și putea plăti facultatea de medicină și pentru a-și deschide o sală de fitness. La începutul lunii decembrie, ei au depus actele de divorț la notar, iar în ianuarie 2014, divorţul a fost pronunţat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod