Pleacă şi Ştefan Bănică Jr. de la ProTV? "Dansez pentru tine", în pericol!

După Horia Brenciu, o altă vedetă se pregăteşte să părăsească trustul Media Pro. Fostul soţ al Andreei Marin ameninţă că renunţă la emisiune dacă i se va tăia din salariu.

După Horia Brenciu, o altă vedetă se pregăteşte să părăsească trustul Media Pro. Fostul soţ al Andreei Marin ameninţă că renunţă la emisiune dacă i se va tăia din salariu.

Schimbarea conducerii de la trustul Media Pro aduce şi schimbări semnificative în grila de programe a ProTV-ului. Noua conducere vrea să reducă bugetele emisiunilor mari, iar acest lucru a stârnit numeroase nemulţumiri printre angajaţi. După plecarea lui Horia Brenciu de la "Vocea României", o nouă vedetă se pregăteşte să spună adio postului TV.

Ștefan Bănică Jr., al cărui salariu este estimat la 30.000 de euro pe sezon, a fost chemat să-și renegocieze salariul. Șefii săi vor să-l reducă, însă, vedeta nu a acceptat. Ștefan Bănică prezintă "Dansez pentru tine" de opt ani, însă a anunţat că va renunța la proiect, dacă i se va micşora salariul.

Viitorul principalelor emisiuni de divertisment, "Dansez pentru tine", "Vocea României", "Românii au talent" şi "Serviţi, vă rog!", este incert din cauza restricţiilor financiare.

"Până la sfârşitul lunii aprilie mai sunt live-urile pentru «Românii au talent», sezonul actual. Dar, de la începutul lunii mai nu se ştie ce se va întâmpla cu emisiunile care au adus atâta audienţă postului nostru. Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal pentru perioada asta a anului. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor. Adică nu s-au mai dat bani ca în alţi ani...", au dezvăluit surse din Pro TV pentru Libertatea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod