Loredana, venituri record în luna martie. Câştigă 80.000 de euro în 30 de zile

După 26 de ani de carieră în muzică, vedeta reuşeşte să rămână în topul celor mai bine plătite cântăreţe. La 43 de ani, solista are mereu agenda încărcată de evenimente care îi aduc

După 26 de ani de carieră în muzică, vedeta reuşeşte să rămână în topul celor mai bine plătite cântăreţe. La 43 de ani, solista are mereu agenda încărcată de evenimente care îi aduc bani frumoşi.

Prima lună din primăvară s-a dovedit extrem de bănoasă pentru artistă. În numai 30 de zile de muncă, Lori va rămâne cu nici mai mult nici mai puţin de 80.000 de euro în buzunare, potrivit Libertatea.ro.

Turneul naţional Magic, care cuprinde concerte în 17 oraşe, se bucură de un mare succes, iar vânzarea biletelor îi vor aduce artistei peste 40.000 de euro.

În plus, Loredana va primi şi 10.000 de euro, bani viraţi de cei trei sponsori ai turneului. În afară de concerte, solista a fost solicitată şi la cântări private, precum nunţi sau show-uri din cluburi. Acestea, în număr de opt, i-au adus vedetei aproximativ 30.000 de euro.

Astfel, Lori, una dintre cele mai longevive artiste din showbizul autohton, va încasa până la sfârşitul acestei luni nu mai puţin de 80.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod