Anamaria Ferentz, de la fost iepuraş PlayBoy, la cântăreaţă în biserică

Stabilită în America de patru ani, cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a trecut prin schimbări majore. Dacă în România şi-a cucerit publicul prin apariţiile sexy, peste Ocean vedeta

Stabilită în America de patru ani, cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a trecut prin schimbări majore. Dacă în România şi-a cucerit publicul prin apariţiile sexy, peste Ocean vedeta pozează în fată cuminte.

Anamaria Ferentz, celebră pentru relaţiile sale cu bărbaţi celebri, printre care se numără şi Ion Ţiriac, dar şi pentru pictorialele fierbinţi, se ocupă acum cu strângerea de enoriaşi pentru o biserică românească de peste Ocean, potrivit Libertatea.ro. Vedeta adună participanţi pentru slujbele de duminică de la Biseria ortodoxă Sf.

Ioan Botezătorul, din Los Angeles, unde Anamaria cântă în fiecare săptămână. Cântăreaţa îi ademeneşte pe credincioşi prin intermediul mai multor reţele de socializare: "Vă aştept la Biserica Sf. Ioan Botezătorul, de la 12.30, în fiecare duminică!".

Înainte de a pleca în America, în 2010, Anamaria Ferentz a avut o viaţă amoroasă zbuciumată. Vedeta s-a iubit cu bărbaţi celebri precum Ion Ţiriac, Remus Truică şi Marcel Toader, cu care a fost şi căsătorită timp de trei luni.

Despărţirea de Marcel Toader a afectat-o pe cântăreaţă care susţinea la scurt timp după divorţ că nu mai crede în căsătorie. "Mama a divorţat de tata când aveam 3 ani. S-a recăsătorit şi a dat din lac în puţ. Nu m-am înţeles cu tatăl vitreg. Poate acesta este motivul pentru care eu fug de căsătorie, pentru că mie mi-e frică să mă mărit. Cu Marcel nu am reuşit să mă înţeleg, recunosc că şi eu sunt o persoană greu de suportat. Şi cred că el a stat cu mine pentru publicitate.
Era tot timpul cu mine la concerte, la emisiuni, nici la toaletă nu mă lăsa singură. Nu este adevărat că m-a lovit, dar dacă ar fi putut ar fi făcut-o, însă eu nu l-am lăsat".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod