Încă o plecare de la PRO TV. Nicoleta Luciu a semnat un contract cu Antena 1!

După fuga mai multor vedete vechi de la ProTV, a venit şi rândul Nicoletei Luciu să părăsească trustul. Vedeta în vârstă de 33 de ani a semnat un contract chiar cu postul concurent, Antena

După fuga mai multor vedete vechi de la ProTV, a venit şi rândul Nicoletei Luciu să părăsească trustul. Vedeta în vârstă de 33 de ani a semnat un contract chiar cu postul concurent, Antena 1.

Potrivit WOWbiz.ro, urmează ca bruneta să filmeze o emisiune la Antena 1 în care va dezvălui paşii pe care îi va urma pentru a slăbi zece kilograme, dar şi noile tratamente pentru bubele cu care s-a luptat în ultimul timp. "Luciu nu mai are contract cu PRO TV şi era normal să îşi găsească un alt angajament, în condiţiile în care nimeni nu a mai chemat-o la discuţii. După o serie de negocieri, a bătut palma cu Antena pentru emisiunea de după-amiază şi, pentru o perioadă, va intra la o cură de slăbire televizată, fireşte, contra unei sume importante, în jur de 5000 de euro! În plus, ea îşi va trata şi bubele în direct şi va vorbi despre problemele pe care le întampină în timpul tratamentelor", au declarat pentru WOWbiz.ro surse din Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod