Fostul soţ al Antoniei are un filmuleţ compromiţător cu artista şi Velea

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a început bătălia cu Vicenzo Castellano pentru fiica ei, Maya. Antonia a înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie o cerere în care cerea stabilirea

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a început bătălia cu Vicenzo Castellano pentru fiica ei, Maya. Antonia a înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie o cerere în care cerea stabilirea domiciliului fetiţei la ea acasă. Primul termen a avut loc marţi, 25 martie, la Judecătoria sectorului 2. Nici Antonia şi nici tatăl fetiţei, Vicenzo Castellano, nu au fost prezenţi.

Lupta pentru custodia micuţei se anunţa a fi grea, iar Vincenzo nu vrea să cedeze custodia mamei din cauza relaţiei acesteia cu Alex Velea. "Niciodată nu o să îmi las fetiţa să fie crescută de unul ca Alex Velea, care-i plin de tatuaje", a fost de multe ori auzit spunând fostul soţ al Antoniei.

De asemenea, surse apropiate acestuia susţin că Vicenzo are un filmuleţ compromiţător cu artista şi Velea care i-ar asigura custodia copilului. "Nu îşi doreşte decât să îşi umilească soţia, cu care se află în divorţ şi să-l ridiculizeze pe Velea. Atuul său în procesul cu Antonia ar fi nişte filmări compromiţătoare în care ar apărea Antonia cu Velea... Vincenzo pare foarte încrezător că va câştiga în faţa judecătorilor. Nu se stresează prea tare. Mai mult, se dedică iubitei sale italience, cu care este de un an", a declarat pentru ziarul Libertatea, unul dintre apropiaţii familiei Castellano.

Antonia şi Vincenzo au decis să o ia pe căi separate în octombrie 2012. Vicenzo a reuşit să o treacă pe copilă graniţa anul trecut, explicând că o duce pe micuţă în vacanţă, la bunici. Odată ajuns în Italia, tatăl Mayei a decis ca ea să rămână acolo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod