Salman Khan a ales! Se va însura cu Iulia Vântur până la sfârşitul anului

Relaţia dintre actorul indian şi frumoasa româncă este la un pas de a se oficializa. Potrivit Cancan.ro care citează o revista dedicata celebritatilor de la Bollywood, cei doi îndrăgostiţi

Relaţia dintre actorul indian şi frumoasa româncă este la un pas de a se oficializa. Potrivit Cancan.ro care citează o revista dedicata celebritatilor de la Bollywood, cei doi îndrăgostiţi plănuiesc să se căsătorească până la finalul acestui an.

Deşi Iulia Vântur a păstrat misterul şi nu a scăpat multe cuvinte despre relaţia ei cu Salman Khan, presa internaţională spune că cei doi fac planuri de nuntă şi că până la sfârşitul anului vor deveni soţ şi soţie. Aceeaşi publicaţie care a dat vestea căsătoriei spunea în urmă cu câteva luni că blonda şi actorul din India ar fi decis să pună punct relaţiei, însă, la scurt timp, şi-ar fi dat seama că nu pot trăi separaţi şi au luat decizia de a-şi uni destinele.

De asemenea, Salman s-a implicat şi în cariera Iuliei de la Bollywood, oferindu-i ajutor.

În urmă cu câteva săptămâni, celebrul actor declara că-şi va lua o soţie din afara ţării şi de o altă religie, condiţii îndeplinite de Iulia Vântur. "Tatăl meu e pathan, mama e hindusă, a doua mea mamă e catolică, iar cumnatul meu este punjabi. Aşa că mă gândesc să-mi aduc o nevastă din afara Indiei", a mărturisit Salman Khan. Rugată să comenteze declaraţiile actorului, Iulia a spus: "Şi eu am auzit zvonurile despre nunta noastră.

De ce nu-l întrebaţi pe el? De ce mă întrebaţi pe mine? Nu eu am facut declaraţia asta. El a făcut-o, aşa că întrebaţi-l pe el ce a vrut să spună".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod