Maria Marinescu şi-a găsit un nou iubit, un fost ministru

La câteva luni după divorţ, creatoarea de modă este din nou îndrăgostită. Norocosul este deputatul PSD Eugen Bejinariu, şi el divorţat. Proaspăt devenită femeie liberă, Maria Marinescu

La câteva luni după divorţ, creatoarea de modă este din nou îndrăgostită. Norocosul este deputatul PSD Eugen Bejinariu, şi el divorţat.

Proaspăt devenită femeie liberă, Maria Marinescu încearcă să-şi refacă viaţa alături de un politician cu 20 de ani mai în vârstă. Cei doi au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună de către paparazzi Ciao! la sfârşitul lunii trecute. Potrivit surselor Ciao! citate de Cancan.ro, Maria Marinescu şi Eugen Bejinariu au petrecut primul lor weekend romantic în urmă cu câteva săptămâni, la Milano.

Cei doi au mai fost împreună şi în Elveţia şi au petrecut tot în cuplu şi Paştele.


Fotografiile surprinse de paparazzi îi arată pe cei doi pe aeroportul Băneasa, în data de 30 aprilie, după ce s-au întors de la Munchen cu un avion privat. Cei doi, alături de un grup de prieteni, fuseseră în Capitala Bavariei pentru a vedea, pe Fusball Arena, manşa retur dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

După o căsnicie de aproape 5 ani, Maria Marinescu a divorţat de soţul ei, Frank Colin la începutul lunii martie, după ce acesta a fost închis într-un penitenciar din Franţa.

Cei doi au un băiețel, pe nume Levyn, în vârstă de trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod