Anna Lesko renunţă la concerte de dragul fiului său şi pierde foarte mulţi bani

La doar o lună după ce a dat naştere unui băieţel, cântăreaţa a revenit pe scenă, însă cu un program special. Concertele sunt onorate în funcţie de nevoile micuţului Adam. Vedeta a

La doar o lună după ce a dat naştere unui băieţel, cântăreaţa a revenit pe scenă, însă cu un program special. Concertele sunt onorate în funcţie de nevoile micuţului Adam.

Vedeta a decis să-şi crească copilul alături de iubitul ei, Dj Vinny, fără să apeleze la ajutorul unei bone, iar asta îi ocupă aproape tot timpul. Adam are nevoie să fie alăptat din trei în trei ore, aşa că celebra lui mămică nu poate pleca prea departe de casă. Din acest motiv, solista îşi aranjează concertele în functie de programul de alăptat şi nu mai acceptă contracte în afara Bucureştiului, decizie care o costă sume importante de bani.

Potrivit Cancan.ro, Anna şi tatăl copilului se ocupă singuri de micuţul Adam, iar atunci când pleacă la spectacole, lasă copilul în grija unei prietene.

La sfârşitul lunii martie anul acesta, Anna Lesko a devenit pentru prima dată mămică, aducându-l pe lume pe Adam. Vedeta a născut prin cezariană, la o maternitate din Capitală.

Anna Lesko are o relaţie de aproximativ trei ani cu Adrian Neniţă, tatăl copilului, zis şi Dj Vinny. DJ Vinny provine dintr-o familie de muzicieni, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat ca DJ.

A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona.Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2010, iar la început au colaborat pe plan profesional.

Anna a ales să țină secret până în luna a şaptea faptul că era gravidă, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să-şi ascundă burtica. Despre sarcina sa s-a aflat foarte târziu, abia când ea a dorit să anunțe acest lucru. Nici în timpul sarcinii, vedeta nu a pus cariera pe locul doi. Anna nu a renunţat la concerte, dar a evitat cluburile, din cauza fumului de ţigară şi a zgomotului şi a cântat doar la petreceri private.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod