Catinca Roman a slăbit 15 kilograme! Urmează Oana?

Cu puţină voinţă, totul este posibil. Dovadă este şi Catinca Roman care, la 46 de ani, a reuşit să slăbească 15 kilograme. Cum? Vedeta şi-a făcut abonament la sala de aerobic şi a redus

Cu puţină voinţă, totul este posibil. Dovadă este şi Catinca Roman care, la 46 de ani, a reuşit să slăbească 15 kilograme. Cum? Vedeta şi-a făcut abonament la sala de aerobic şi a redus considerabil porţiile de mâncare.

Potrivit Cancan.ro, Catinca este mulţumită de rezultate şi este convinsă că sora ei mai mică, Oana, îi va urma exemplul şi va trece la dietă. Despre metodele care au ajutat-o să slăbească, blonda a dezvăluit pentru Poveştiri Adevărate: "N-am mai ţinut niciun regim restrictiv.

De fapt, am început să slăbesc în momentul în care n-am mai ţinut dietă foarte strictă. Ci am fost atentă. În primul rând am redus cantitatea. La mai mult de jumătate".


Pe lângă alimentaţie, vedeta a început să facă şi sport şi a apelat la una dintre cele mai cunoscute antrenoare de aerobic din ţară, Luminiţa Nicolescu.


De asemenea, vedeta a vorbit şi despre problema silicoanelor despre care s-a zvonit că vrea să le schimbe: "N-am nicio problemă cu ele, sunt foarte ok, la locul lor deocamdată şi nu am de ce să fac acest lucru".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod