Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, la Bâlea Lac! Ce au mâncat şi cât au cheltuit

Chiar dacă au vrut să păstreze totul secret, venirea lui Gerard Butler în România a creat mare agitaţie în rândul paparazzilor. Mădălina Ghenea şi-a adus iubitul în România şi i-a

Chiar dacă au vrut să păstreze totul secret, venirea lui Gerard Butler în România a creat mare agitaţie în rândul paparazzilor. Mădălina Ghenea şi-a adus iubitul în România şi i-a arătat unele dintre cele mai frumoase locuri din ţară. Nu se ştie dacă escapada lor romantică s-a încheiat cu o ceartă sau nu, cert este că amorezii au cheltuit o sumă enormă pentru doar două zile de răsfăţ.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler sunt împreună de mai bine de un an, dar nici relaţia lor nu a fost lipsită de certuri şi despărţiri.

Când toată lumea credea că nu mai sunt împreună, cei doi au fost fotografiaţi la Roma, iar weekend-ul trecut, Mădălina l-a adus în România să îi cunoască originile.

A ajuns în România sâmbătă, iar la aeroport a fost aşteptat de un elicopter privat care l-a dus pe plaiurile mioritice. Nici nu se putea altfel ţinând cont de statutul marelui actor, dar şi din cauza faptului că cei doi au vrut intimitate. Au pornit spre Bâlea Lac cu o maşină blindată şi au parcurs Transfăgărăşanul ca doi îndrăgostiţi.

Amorezii au înnoptat la "Valea cu Peşti", un hotel de patru stele şi au cerut un meniu tradiţional românesc.

Au fost în permanenţă urmăriţi de bodyguarzi, chiar şi atunci când au vizitat Branul, Babele şi Sfinxul. Chiar dacă gurile rele spun că actorul nu înţelege de ce atâta lume îi urmăreşte, acesta fiind şi motivul pentru care la finalul escapadei cei doi s-ar fi certat, nu s-ar fi opus să se fotografieze cu localnicii şi turiştii care i-au întâlnit.

"Sunt în vacanţă.

Îmi place mult, mă simt foarte bine", a spus Gerard Butler.

Managerul unui restaurant din Bucegi a declarat că actorul a vrut să guste vestiţii mici, dar şi păstrăv cu lămâie şi unt, iar la desert plăcintă cu brânză şi stafide.

Conform Click.ro, toată minivacanţa lor ar fi costat o avere. În prima zi ar fi cheltuit aproximativ 10.000 de euro, iar în a doua 13.000 de euro. Elicopterul particular a putut fi închiriat cu 1.500 de euro pe oră, maşina blindată cu 500 de euro, un bodyguart 35 de euro, iar costul meselor şi cazarea este imprecis.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod