Sămânţă de scandal: Inna, acuzată de plagiat de către un spaniol

În plină ascensiune muzicală şi cu un succes răsunător în toată lumea, Inna este pe punctul de a-şi pierde popularitatea. Se pare că vedeta a fost acuzată de plagiat de către un

În plină ascensiune muzicală şi cu un succes răsunător în toată lumea, Inna este pe punctul de a-şi pierde popularitatea. Se pare că vedeta a fost acuzată de plagiat de către un cântăreţ spaniol, care susţine că melodia "Club Rocker" este o copie a unei piese de-a lui.

Cântăreţul spaniol, Robert Martinez i-a dat în judecată pe compozitorii melodiei "Club Rocker", interpretată de Inna, pe motiv că seamănă izbitor de mult cu piesa lui, "A Minute of Life". Artistul spune că refrenul melodiei interpretată de românca noastră este sută la sută plagiat şi i-a dat deja în judecată pe compozitorii cu pricina.

Chiar dacă procesul nu o vizează direct pe Inna, imaginea acesteia va avea de suferit dacă justiţia consideră că melodia este un plagiat.

Conform click.ro, procesul se află pe rol, iar în toamna acestui an vom afla verdictul. Inna nu se află pentru prima oară în această situaţia, vedeta primind acelaşi gen de acuze şi pentru piesa "More than friends" la începutul anului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod