Denis Ștefan și-a părăsit soția pentru o "bebelușă". Dansatoarea așteaptă un copil!

Nici nu a divorțat bine, că Denis Ștefan și fosta bebelusă pentru care și-a părăsit soția au decis să se căsătorească. Graba este justificată, cei doi așteaptă un copil și se iubesc

Nici nu a divorțat bine, că Denis Ștefan și fosta bebelusă pentru care și-a părăsit soția au decis să se căsătorească. Graba este justificată, cei doi așteaptă un copil și se iubesc cu patos.

Acum jumătate de an, când actorul era încă însurat cu Iuliana, îi declara iubirea bebelușei și nu se ferea să fie văzut în preajma ei.  Actorul și mai tânăra dansatoare de la “Cronica Cârcotașilor” locuiesc împreună încă de la începutul relației și trăiesc o poveste de dragoste care a sfidat mult timp legământul dintre actor și soția lui, de care încă nu divorțase.

”Sunt împreună cu Cristina de câteva luni, ne iubim, totul este perfect.

Sunt despărţit de soţia mea, mai mult nu am ce să vă spun”, spunea Denis acum șase luni.

Vreme de un an, Cristina Zegan, alias bebelușa, a acceptat statutul de amantă, dar odată ce divorțul dintre iubitul ei și Iuliana s-a pronunțat, a pus piciorul în prag. Weekend-ul trecut, cei doi s-au căsătorit civil și păreau mai fericiți ca oricând. Nu știm dacă motivul este nunta sau faptul că rodul iubirii lor este pe cale să apară peste aproximativ 3 luni de zile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod