Connect-R s-a însurat după numai patru luni şi va fi tată

Connect-R şi Misha se cunosc de doar câteva luni, dar pentru ei s-a dovedit a fi mai mult decât suficient pentru a întemeia o familie. Ieri, cei doi s-au căsătorit civil în mare secret şi

Connect-R şi Misha se cunosc de doar câteva luni, dar pentru ei s-a dovedit a fi mai mult decât suficient pentru a întemeia o familie. Ieri, cei doi s-au căsătorit civil în mare secret şi aşteaptă cu mare nerăbdare primul lor copil.

Connect-R şi Misha (interpreta piesei "Tenerife") s-au cunoscut în urmă cu aproximativ patru luni de zile, după ce artistul a încheiat o relaţie de cinci ani de zile cu Diana Georgescu. Şi deşi nimeni nu se aştepta, artistul şi-a refăcut rapid viaţa alături de o altă femeie, cânăreaţă la fel ca şi el.

Şocul a venit în momentul în care au apărut zvonuri conform cărora artistul se pregăteşte deja să devină tătic, şi a culminat cu căsătoria civilă a celor doi, care a avut loc ieri în mare secret.

Evenimentul a fost unul restrâns,iar mirii nu au dorit să facă publice niciun fel de informatii.

Chiar dacă nici Misha, nici Connect-R nu au confirmat că vor avea un bebeluş, nunta care a avut loc în grabă poate fi un motiv în plus să credem acest lucru.

Şi cum evenimentul trebuia sărbătorit, proaspeţii însurăţei vor pleca la mare şi nu vor să fie deranjaţi. Connect-R a postat pe pagina personală de Facebook că va urma o perioadă în care va fi absent.

"Hey... Eu mâine o să plec la mare, până vinerea viitoare ...

aşa că puteţi vedea noile postări numai pe pagina CONNECT-R OFFICIAL", a transmis cântăreţul.

Fosta iubită a lui Connect-R cu care a stat 5 ani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod