Alexandra Stan, din nou la spital! Artista are probleme cu gâtul şi nu poate cânta

După bătaia pe care a primit-o de la impresarul ei, necazurile Alexandrei Stan par că nu se mai termină. Artista a revenit la spital din cauză că s-a simţit rău şi a fost internată pentru

După bătaia pe care a primit-o de la impresarul ei, necazurile Alexandrei Stan par că nu se mai termină. Artista a revenit la spital din cauză că s-a simţit rău şi a fost internată pentru mai multe analize. Se pare că vedeta are probleme cu gâtul, fapt pentru care nu va putea cânta prea curând.

Când problemele ar fi trebuit să dispară, alta apare şi o dă din nou peste cap pe cântăreaţa noastră. Conform wowbiz.ro, vedeta a fost internată la Spitalul Panduri din Bucureşti pentru a face mai multe investigaţii la gât.

Aceasta a fost externată, dar se află în continuare sub tratament. Din această cauză, Alexandra Stan va fi nevoită să amâne reîntoarcerea pe scenă pentru o bună perioadă de timp.

Chiar dacă nu s-a refăcut complet după bătaia primită de la Marcel Prodan, vedeta a întâmpinat şi probleme cu vocea, care nu au nicio legătură cu nefericitul eveniment. Din această cauză, situaţia materială a acesteia nu este una tocmai fericită, ea fiind ajutată de prieteni şi familie.

"I-a fost rău şi a trebuit să fie internată.

Leziunile Alexandrei necesită tratament continuu sub supraveghere medicală. Şi-a făcut o serie de investigaţii, iar acum aşteptăm rezultatele şi actele pe care le voi ataşa la dosarul ei", a spus avocatul vedetei, Marius Nadă, conform Libertatea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod