Atac fără precedent! Radu Mazăre o face "haimana" pe Mihaela Rădulescu

În cadrul unei emisiuni la RTV, primarul Constanţei a făcut unele dezvăluiri mai mult decât îndrăzneţe despre Mihaela Rădulescu. Cunoscut pentru curajul lui, Radu Mazare nu s-a ferit să

În cadrul unei emisiuni la RTV, primarul Constanţei a făcut unele dezvăluiri mai mult decât îndrăzneţe despre Mihaela Rădulescu. Cunoscut pentru curajul lui, Radu Mazare nu s-a ferit să îşi spună părerea despre diva de la Monaco. Acesta a făcut-o "haimana" şi o acuză de infidelitate.

Invitaţi la o emisiune pe România TV de duminică seara, Radu Mazare şi Cătălin Botezatu au avut rolul de a-şi exprima părerea cu privire la diverse personaje din showbiz-ul românesc. Punctul culminant a fost acela în care s-a adus vorba despre Mihaela Rădulescu.

Cu toate că designerul a avut cuvinte de laudă la adresa ei, despre Radu Mazare nu putem spune acelaşi lucru.

Chiar dacă iniţial a ezitat să îşi spună părerea despre divă, spunând că este prieten cu fostul ei soţ, primarul Constanţei nu s-a putut abţine să nu dea în vileag detalii intime despre aceasta. Mazare a făcut-o "haimana" şi a acuzat-o de infidelitate.

"Nu mă întrebați despre Mihaela Rădulescu. Eu sunt prieten bun cu Elan și am fost prieten și cu ea. Dar ce i-a făcut ea lui Elan...Deci pentru mine o femeie măritată, respectată, tratată ca o prințesă, cu copil și care se duce după măciuci e o haimana”, a spus Mazăre.

Şi deşi i s-a atras atenţia pentru limbaj, Radu Mazare de abia îşi intrase în ritm.

"Dar de ce să vă sancționeze CNA-ul? Eu am mers chiar la ea acasă, îmi gătea.

Că eram prieteni până să facă ce a făcut. Dar repet, pentru mine o femeie măritată și tratată cum era tratată, cu copil și pe care o prinde bărbatul cu altul e o haimana. E bine?...Eu nu am venit la emisiune pentru a spune ce vrei tu, ci ce vreau eu", a adăugat primarul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod