Mădălina Ghenea atacă Hollywood-ul! Nu vrea să lucreze în România

Este frumoasă, talentată şi se bucură de succes la Hollywood. Însă, cu toate că susţine că nu a uitat de unde a plecat, Mădălina Ghenea (25 de ani) a refuzat să lucreze cu regizori

Este frumoasă, talentată şi se bucură de succes la Hollywood. Însă, cu toate că susţine că nu a uitat de unde a plecat, Mădălina Ghenea (25 de ani) a refuzat să lucreze cu regizori români.

Devenită celebră peste hotare, fosta iubită a lui Gerard Butler a ajuns să fie şi cât se poate de selectivă privind joburile sale, refuzând oferte de a lucra în ţara în care s-a născut. “Mai mulţi artişti au dorit ca Ghenea să joace în videoclipurile lor şi i-au făcut propuneri tentante. Agentul ei le-a trimis vorbă că Mădălina nu are timp pentru astfel de proiecte, întrucât ea ţinteşte acum doar rolurile de la Hollywood”, a povestit un impresar pentru libertatea.ro.

Mădălina Ghenea a fost zilele trecute în Bucureşti pentru a promova cel mai recent film în care joacă, "Dom Hemingway", unde joacă alături de actori celebri precum Jude Law, Demian Bichir, Richard E. Grant. În "Dom Hemingway", Mădălina este iubita unui şef mafiot, şi cea ale cărei manevrevor schimba decisiv cursul vieţii protagonistului, jucat de Jude Law.

Cu ocazia prezenţei sale la Bucureşti, Mădălina a acordat un interviu publicaţiei Cinemagia, pe care îl puteţi citi AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod