Scandal între Iulia Albu şi Alex Velea din cauza lanţului de "manelist" al artistului

Un nou război umple paginile tabloidelor şi emisiunile de scandal. Alex Velea şi Iulia Albu îşi aruncă cuvinte jignitoare cu fiecare ocazie. Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva zile

Un nou război umple paginile tabloidelor şi emisiunile de scandal. Alex Velea şi Iulia Albu îşi aruncă cuvinte jignitoare cu fiecare ocazie.

Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva zile când criticul de modă a spus despre cântăreţ că poartă lanţ de manelist şi i-a dat nota trei pentru vestimentaţie în cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Alex Velea i-a răspuns dur pe Instagram unde a postat şi o poză cu doamna Albu: "Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu, zdreanţă fashionistă care o suge în batistă.

Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliţia şi te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori eşti mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină! Mare manelist".

Nici reacţia Iuliei Albu nu a întârziat să apară. Invitată tot la o emisiune de la Kanal D, luni seară, Iulia l-a atacat şi ea pe Velea. "Nu ştiu dacă are trei clase (n.r. Alex Velea). Nici măcar româneşte nu ştie să vorbească. Puteam să trec peste faptul că a făcut mişto de mine cu găina, că m-a facut zdreanţă, în fine.

Aia cu găina la cap e chiar amuzantă. N-am pus-o în cap pe Loulou (n.r. găina Iuliei Albu), dar e o idee. Probabil că în anturajul lui toate o s*g în batistă... Se pare ca acest baietel are probleme la mansardă. Alexandru Velea, sunt mai înaltă ca tine, mai frumoasă şi am şi mai multă şcoală şi pe mine nu mă poate călca nimeni din greşeală în picioare... E foarte amuzant băieţelul asta. Băieţel, eşti în România, nu te mai crede în ghetou în State! Vorbeste româneşte!", a comentat Iulia Albu.

26 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod