Alex Velea a rămas fără nevastă şi fără amantă. Singur, dar spune că e fericit

S-a despărţit de soţie pentru a-şi trăi povestea de dragoste alături de amantă, iar acum este singur. Cel puţin aşa reiese din mesajul pe care l-a postat Alex Velea pe o reţea de

S-a despărţit de soţie pentru a-şi trăi povestea de dragoste alături de amantă, iar acum este singur. Cel puţin aşa reiese din mesajul pe care l-a postat Alex Velea pe o reţea de socializare.

Cântăreţul a postat în urmă cu câteva ore pe contul personal de Facebook o fotografie, la care a adăugat mesajul: "Singur. Liber dreapta, liber stânga, liber şi fericit". Să fie oare stânga fosta lui soţie, pentru care a purtat inel pe mâna stângă, dreapta Antonia, iar prin liber să înţelegem că Alex a rămas singur, fără soţie şi amantă?

Se pare că problemele între cei doi cântăreţi au apărut pentru că Antonia s-a săturat să fie amantă şi i-a cerut lui Alex să îi arate decizia de divorţ şi să îi ofere statutul de iubită oficială.

Întrebată de fani pe reţelele de socializare de ce postează tot mai multe fotografii cu ea în ipostaze melancolice, Antonia le-a răspuns: "Sunt uneori tristă, trec printr-o perioadă sensibilă". În plus, potrivit Libertatea.ro, Antonia s-a plâns unor prieteni: "Dacă Alex nu-mi arată actele de divorţ, să-şi ia adio de la mine! Să aibă curaj, să recunoască el primul că suntem împreună... Aşa ar face orice cavaler".

Deşi Antonia a recunoscut că ea şi Vincenzo, soţul său, s-au despărţit, oficial nu există nici un act de divorţ.

În aceeaşi situaţie se află şi Alex Velea cu soţia sa, Ana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod