Liviu Vârciu: Bărbatul mai multor femei

Era odată ca niciodată, un Făt Frumos şi o..., nu, mai multe   fete bălaie, toate îndrăgostite şi vreo două însărcinate. Ţi se pare cunoscută povestea? Dar personajele? Ca să-ţi

Era odată ca niciodată, un Făt Frumos şi o..., nu, mai multe   fete bălaie, toate îndrăgostite şi vreo două însărcinate. Ţi se pare cunoscută povestea? Dar personajele? Ca să-ţi elucidez dilema îţi spun că vorbim aici despre Craiul Vârciu şi despre distinsele precupeţe care i-au căzut la pat, la ceas de seară. Una a fost Adelina, alta Iguana, alta Andreea şi, ultima, sau ultima despre care se ştie, Dj Harra.

Farmecele şi potenţa bruneţelului din Constanţa este subiect de legendă printre duduile mondene şi siliconate ale Bucureştilor.

Mai nou, însă, pare-se că le-a ajuns la urechi faptul că orice femeie atinsă de fostul component al trupei L.A. ajunge vedetă. Spun asta şi am şi dovezi... Aşadar...

Cine era Adelina Pestriţu înainte să o ducă Vârciu la altar. Nimeni.
Cine era Dana Iguana înainte să-i cadă bruneţelului la pat? Nimeni.
Cine era Andreea Popescu înainte să se vehiculeze că are ceva legături... sexuale cu Liviu Vârciu? O dansatoare anonimă şi atât.
Cine era DJ Harra înainte să-i plimbe...

câinele lui Vârciu? O dj-iţa care mixa în sânii goi.

Lecţia fiind învăţată, este ora să se prezinte la examen. Fie că-l agaţă în club, fie că se întâlnesc întâmplător la munte, orice fată dornică de succes şi prime pagini poate să apeleze la Vârciu. "Măi oameni buni, măi fetelor!", aşa cum spune macho-ul din Carpaţi, nu ezitaţi şi apelaţi că aveţi la cine.

Trebuie însă să vă spunem un secret. Relaţiile cu Vârciu, chiar şi de două ore, au efecte secundare.

Aproximativ două din patru dudui rămân însărcinate, însă, atenţie, până la final, iese extrauterină. Adelina s-a operat şi a scăpat, acum a venit rândul dj-iţei topless, Harra.

Aşa că, la final, trebuie specificat că Liviu Vârciu este interzis minorelor şi domnişoarelor fără aspiraţii mondene.

Ca să faceţi cunoştinţă cu personajul masculin, ascultaţi:

L.A. - Ochii tai

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod