De ce domnule Ilie Năstase? De ce?

Aveaţi o familie extraordinară, o soţie minunată, două fetiţe superbe, o vârstă respectabilă, pe care o mai aveţi şi astăzi şi totuşi de ce... De ce aţi ales să stricaţi tot ce aţi

Aveaţi o familie extraordinară, o soţie minunată, două fetiţe superbe, o vârstă respectabilă, pe care o mai aveţi şi astăzi şi totuşi de ce... De ce aţi ales să stricaţi tot ce aţi clădit în ani: faimă, respect, dragoste, şi aţi cotit-o către mondenităţile secate de substanţă?

Dacă aţi fi o persoană normală, fără nume şi bani, ce aţi spune dacă aţi citi în presă că legenda tenisului mondial s-a cuplat cu o... duduie nu tocmai corectă în numele legii? O să-mi spuneţi că a fost dragoste, eu vă spun că a fost criza unui bărbat trecut de prima tinereţe.

Ok, fie ca dumneavoastră, dragoste, pasiune, răsfăţ. Însă tot am o nelămurire. De ce vă promovaţi atât de ieftin. Zilele trecute am văzut o poză într-un cotidian de duzină în care dumneavoastră o alintaţi pe Brigitte, pipăind-o pe sâni. Asta a fost una, digerabilă destul de greu, dar scuzabilă... Ştiu, e dragoste! Dar declaraţiile acelea uşor nepotrivite, cu tentă erotică pe care le-aţi făcut în ultima vreme, sunt tot rezultatul dragostei imense pe care o trăiţi?

Mă gândesc cu groază că, mâine, poimâine, o să-l văd şi pe domnul Ion Ţiriac în aceeaşi ipostază. Dar, dacă stau bine să mă gândesc a existat o tentativă, cu Ana Maria Ferentz, care, din fericire, a eşuat.


În fine, revenind. De ce  domnule Ilie Năstase? V-aţi gândit ce o să zică fetele dumneavoastră când, peste ani, vor realiza că mama lor vitregă este o fostă puşcăriaşă, bombă sexy? Ştiu, ele trăiesc într-o lume în care ideile preconcepute nu există.

Eu vă doresc să nu iasă la suprafaţă spiritul românesc pe care îl au în gene, pentru că atunci ar fi extrem de trist pentru dumneavoastră!

Cu stimă, Rebeca!

P.S. Am uitat să vă reamintesc de omleta de dimineaţă, pe care declaraţi că i-o pregătiţi cu mare drag iubitei dumneavoastră, după partida de sex matinală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod