Andreea Antonescu l-a făcut KO pe Spark!

De ce? Ei, na, nu ai aflat încă marea veste? Fosta Andre cu părul afro şi accese de furie este însărcinată. În şase luni, chiar... Dacă ar fi să-i dau o notă, categoric aceasta ar fi 10.

De ce? Ei, na, nu ai aflat încă marea veste? Fosta Andre cu părul afro şi accese de furie este însărcinată. În şase luni, chiar... Dacă ar fi să-i dau o notă, categoric aceasta ar fi 10. Şi nu pentru că-mi place personajul, ci pentru că mi-a plăcut strategia, singura pe care a avut-o Andreea Antonescu în ultima vreme.

În muzică, nimic. La televizor, nimic... Carieră, nimic... Trebuia să facă şi blondina ceva. Şi ce putea? Un copil ca să se asigure că tânărul afacerist Traian Spark este al ei pe veci. Ea spune că a ţinut ascunsă sarcina pentru că nu a vrut să facă din acest eveniment important din viaţa ei un subiect de presă. Eu aş spune că nu a interesat pe nimeni viaţa ei. Probabil că dacă ar fi fost o mare cântăreaţă, dacă ar fi făcut lucruri măreţe, ştirea ar fi fost pe paginile tuturor ziarelor, dar cum miniona blondină nu a mai prestat nimc în ultima vreme, iată că nici interesul jurnaliştilor nu s-a ridicat la... înălţimea vedetei.

Sinceră să fiu, cred că această ştire este prima după mult timp care să o aibă în prim plan pe fosta componentă a trupei Andre. A, să nu greşesc, parcă am auzit-o pe fosta ei colegă amintind-o într-un scandal imobiliar în care sunt implicate, după ce au dat avans pentru un apartament care nu există.

În fine, revenind.

Dragă Andreea Antonescu îţi urez sănătate, naştere uşoară, un copilaş de nota zece, dar te rog, las-o mai uşor cu aerele de vedetă pentru că, fără supărare, a apus de mult epoca Andre şi de atunci nu ai mai făcut nimic. Mă uit în acest peisaj media pestriţ pe care îl posedă ţara asta şi realizez că Simona Sensual şi Andreea Tonciu sunt de 100 de ori "mai" vedete decât tine!

Naştere uşoară!

În loc de concluzie, să ne amintim de începuturi:

Lasă-mă papa la mare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod