Inna se iubeşte cu John Perez, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din lume

De doi ani, de când s-a despărţit de Ştefan Lucian, care îi era iubit şi impresar, Inna a afirmat în nenumărate rânduri că nu mai este implicată în nicio relaţie. Cei de la revista Ciao

De doi ani, de când s-a despărţit de Ştefan Lucian, care îi era iubit şi impresar, Inna a afirmat în nenumărate rânduri că nu mai este implicată în nicio relaţie. Cei de la revista Ciao anunţă acum că ea se iubeşte cu unul dintre cei mai apreciaţi fotografi din SUA, John Perez.

INNA

Încă din luna februarie a anului 2014, cei de la Click au scris că artista are o relaţie cu unul dintre fotografii ei, însă Inna a negat acest lucru, deşi fuseseră fotografiaţi împreună. „De-a lungul vremii, Inna a fost adesea fotografiată în compania colegilor sau colaboratorilor echipei Global Records şi despre fiecare s-a speculat că ar fi un presupus iubit“, au spus, la acea vreme, cei din anturajul cântăreţei.

inna_john_perez

Recent, cei de la Ciao i-au surprins din nou împreună pe Inna şi pe John Perez, de această dată artista recunoscând că se iubeşte cu celebrul fotograf.

John Perez a fost DoP (Director of Photography) la mai multe videoclipuri ale Innei şi, mai mult decât atât, el a realizat unele dintre fotografiile în care românca apare complet goală.

Untitled2

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod