Andreea Bălan, pretenţii de divă. Se plânge că nu a fost ajutată în avion!

Andreea Bălan a petrecut recent o vacanţă în Statele Unite, iar zilele trecute s-a întors în România. La întoarcerea în ţară, artista s-a plâns pe Facebook că nu a fost tratată

Andreea Bălan a petrecut recent o vacanţă în Statele Unite, iar zilele trecute s-a întors în România. La întoarcerea în ţară, artista s-a plâns pe Facebook că nu a fost tratată corespunzător de angajaţii companiei aeriene.

andreea balan

„La întoarcerea în România am zburat cu trei companii diferite de zbor: Delta Airlines (Denver-Utah), Air France (Utah-Paris) şi Tarom (Paris-Bucureşti). Din cauză că am probleme cu coloana (de la dans şi nu pot/nu am voie să ridic greutăţi), în primele două avioane (ca în multe alte zboruri pe care le-am avut de-a lungul anilor), am fost ajutată de însoţitorii de cabină să-mi urc bagajul de mână (un troller de 10 kilograme) în compartimentul de deasupra scaunelor.

În zborul Tarom, un bărbat îmbrăcat în uniforma companiei mi-a spus înţepat că cică nu are voie să-mi atingă bagajul şi să mă descurc singură.

I-am explicat frumos că am probleme cu coloana, că la celelalte companii aeriene am fost ajutată, că e job-ul lor să ne ajute dacă avem probleme şi mi-a răspuns din nou înţepat că trebuia să nu-mi iau bagaj de mână daca nu-l pot ridica deasupra capului (serios?!). Un pasager străin s-a ridicat şi m-a ajutat să-mi ridic bagajul.

Mă gândesc aşa (fără să iau în considerare că el era bărbat şi eu femeie):

1. Cum se face că la Delta şi Air France am fost ajutată (fără să cer sau să fiu recunoscută) şi la Tarom (unde m-a recunoscut individul), nu?!

Adică în ţara mea, în avionul românesc nu sunt ajutată şi în alte ţări cu alte companii, sunt servită imediat.

2.

Dacă mama mea care e în vârstă, era în aceeaşi situaţie (sau orice alta doamnă care nu are puterea să-şi ridice bagajul deasupra capului), ce se întâmpla?!

3. Eu ştiam şi credeam că ei sunt acolo ca să ne ajute şi să ne facă (pe noi pasagerii) să ne simţim bine şi să mai cumpărăm bilete la compania respectivă.

4. Dacă, totuşi, m-aş fi chinuit să-l ridic şi-n încercarea de a-l plasa în compartimentul de sus, l-aş fi scăpat în capul unui pasager aşezat şi i-aş fi fracturat gâtul?!

5.

Deci, dacă suntem scunzi, bătrâni, invalizi, handicapaţi să nu ne permitem să avem cumva bagaj de mână, că e vai şi amar de noi.

Nu pot decât să trag concluzia că acel individ m-a recunoscut şi, ca din frustrare, nu a vrut să mă ajute. Altfel nu-mi explic de ce oriunde în lume unde sunt necunoscută am fost ajutată şi aici nu“, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod