După despărţirea de Andreea Bălan, Keo nu mai vrea să audă de femei

Andreea Bălan şi Keo formau, până nu demult, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, având o relaţie de aproximativ opt ani de zile. Cei doi s-au despărţit în

Andreea Bălan şi Keo formau, până nu demult, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, având o relaţie de aproximativ opt ani de zile.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ o lună de zile, după ce Andreea Bălan a aflat că este înşelată de cel alături de care îşi dorea să trăiască toată viaţa. Deşi Keo şi-a cerut iertare în genunchi în faţa cântăreţei, se pare că Andreea nici nu a vrut să vorbească despre o posibilă împăcare.

După ce a văzut că nu reuşeşte să se împace cu Andreea Bălan, Keo s-a refugiat, alături de Alexandra Pavel (Misty), amanta lui, în casa părintească.

„Keo s-a întors în braţele lui Misty, cu care a petrecut zile întregi.

Însă cei doi s-au certat, iar ea l-a ameninţat că, dacă nu o scoate în lume şi nu vrea să facă publică relaţia dintre ei, îl va părăsi“, a spus, potrivit ziarului Click, un apropiat de-al lui Keo.

Nedorind ca relaţia dintre el şi Misty să devină una oficială, Keo a decis că este mai bine ca, pentru moment, să renunţe la relaţia cu amanta şi să se întoarcă în propria lui casă, plecând din casa părintească.

„După cearta cu Misty, Keo s-a întors în vila din Băneasa şi nu vrea să mai audă, cel puţin o vreme, de femei.

El se pregăteşte de proiectele muzicale pe care le are. De cealaltă parte, nici Andreea Bălan nu vrea să mai audă de Keo, fiind preocupată să facă bani din concerte, şedinţe foto şi contracte de imagine“, au afirmat apropiaţii celor doi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod