Acuzaţii dure: „Andreea Marin era bătută des de Ştefan Bănică“

Aflat în plin scandal cu Sabin Ivanof, Ştefan Bănică este pus la zid de fostul său partener de afaceri, căruia îi datorează aproape 1,5 milioane de euro. Până nu demult, Sabin Ivanof

Aflat în plin scandal cu Sabin Ivanof, Ştefan Bănică este pus la zid de fostul său partener de afaceri, căruia îi datorează aproape 1,5 milioane de euro.

Până nu demult, Sabin Ivanof şi Ştefan Bănică erau buni prieteni şi făceau afaceri împreună, însă un bloc construit de cei doi în zona de nord a Capitalei a pus capăt prieteniei dintre ei.

Acum, cei doi se judecă pentru bani, iar Sabin Ivanof, care este soţul Simonei Pătruleasa, a lansat un atac dur la adresa cântăreţului, acuzându-l pe acesta că este dur cu femeile şi că o bătea des pe Andreea Marin.

„Ştefan Bănică pozează în băiat de treabă, dar îşi bătea nevasta.

Am fost în multe concedii alături de ei. El o bătea des pe Andreea. De-abia aştept să mă dea în judecată şi să aduc probe în sprijinul afirmaţiilor mele. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspundea la jigniri, o lovea. Aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este“, a spus Sabin Ivanof.

Dacă, acum, Andreea Marin şi Ştefan Bănică nu au vrut să facă niciun comentariu, pentru moment, despre declaraţiile soţului Simonei Pătruleasa, în toamna anului 2013, Andreea Marin făcea unele afirmaţi controversate.

Atunci, ea a fost întrebată dacă a divorţat din cauza infidelităţii soţului ei, iar răspunsul ei a fost unul care a lăsat loc de interpretări.

„Infidelitatea nu e un motiv de ajuns pentru divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot însoţi infidelitatea. De pildă, agresivitatea, răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului“, a spus Andreea Marin, la sfârşitul anului trecut.

Şi în trecut, Ştefan Bănică a fost acuzat că este agresiv cu femeile.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus, anii trecuţi, Cristina Ţopescu, fostă iubită a lui Bănică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod