Anastasia Lazariuc, secretele frumuseţii la 60 de ani

Spre deosebire de vedetele care cheltuie mii de euro la saloanele cosmetice, cuscra lui Ion Ţiriac se menţine tânără cu ajutorul tratamentelor naturiste. Vedeta, care a reuşit încă o dată

Spre deosebire de vedetele care cheltuie mii de euro la saloanele cosmetice, cuscra lui Ion Ţiriac se menţine tânără cu ajutorul tratamentelor naturiste. Vedeta, care a reuşit încă o dată să-şi surprindă fanii cu frumuseţea ei într-un concert care a avut loc pe 8 mai la Chişinău, a dezvăluit câteva dintre trucurile sale de îngrijire cititorilor Click.ro.

Uleiul de măsline, mierea, mălaiul, zaţul de cafea sunt doar câteva dintre produsele care fac minuni pentru pielea vedetei.

"Mierea şi uleiul de măsline fac minuni, pentru faţă şi corp! Este bine ca după ce ne facem un duş să ne ungem pe tot corpul cu miere sau cu ulei de măsline şi să le lăsăm să intre în piele. Dar înainte de a le aplica este indicat să avem pielea curată, să facem un peeling cu mălai sau zaţ de cafea", povesteşte Anastasia. Pentru ten, artista foloseşte măşti pe bază de miere, fie se dă cu ulei de argan sau de migdale dulci presat la rece.

Pentru îngrijirea părului, cântăreaţa în vârstă de 60 de ani foloseşte măşti cu gălbenuş de ouă şi drojdie de bere.

De asemenea, vedeta recomandă şi măştile cu vitamine A, E şi ulei de ricin. "Toate femeile ar trebui să-şi facă puţin timp şi pentru ele. Să-şi facă un ritual. Eu cred că nu e greu, mai ales că aceste produse sunt naturale, ieftine şi la îndemâna oricui", a mai adăugat artista pentru Click.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod