Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva, prima ieşire publică după ce au devenit un cuplu

După mai multe luni în care au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au mers împreună, pentru prima dată, la un eveniment

După mai multe luni în care au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au mers împreună, pentru prima dată, la un eveniment monden.

Prima ieşire în public ca şi un cuplu a celor doi cântăreţi a avut loc miercuri seară, la o petrecere organizată de revista Story. Bănică şi Lavinia au stat de vorbă cu mai multe vedete, printre care Andreea Esca şi Horia Brenciu, cei doi îndrăgostiţi fiind foarte atenţi unul cu celălalt.

Această mişcare a lui Ştefan Bănică pare a fi una de marketing, venind într-un moment în care în presă se scria foarte mult despre faptul că o bătea pe Andreea Marin când formau un cuplu şi despre datoriile pe care le are la Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa.

Odată cu apariţia, alături de Lavini Pârva, la un eveniment monden, Ştefan Bănică s-a asigurat că ziarele nu vor mai scrie despre scandalurile în care a fost implicat, ci despre relaţia sa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod