Dezvăluirile lui Mihai Bendeac despre Antena 1. Confesiuni pe Youtube

Mihai Bendeac continuă dezvăluirile legate de scandalul cu Antena 1. Deşi a fost somat de trust să înceteze cu aceste comentarii, actorul a renunţat pentru moment la a face confesiuni pe

Mihai Bendeac continuă dezvăluirile legate de scandalul cu Antena 1. Deşi a fost somat de trust să înceteze cu aceste comentarii, actorul a renunţat pentru moment la a face confesiuni pe Facebook și a trecut pe YouTube.

Mihai Bendeac a postat un clip în care vorbeşte despre adevăratele motive pentru care a plecat de la Antena 1. În video, Bendeac se declară mândru de el pentru că nu a permis să-i fie îngrădită libertatea de exprimare.

"S-a inoculat ideea că această situaţie nefericită a plecat de la faptul că eu l-am invitat pe Radu Banciu la emisiunea noastră.

Este fals, nu asta a fost motivul determinant pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi este foarte greu să vorbesc despre adevăratele motive fiindcă fiecare cuvânt pe care îl scot ar putea să mă coste 3.000 de euro. Am executorul judecătoresc la uşa în fiecare zi. Noi am vrut să facem un battle între Mircea Badea şi Radu Banciu. Ei doi sunt în conflict. Mi s-a părut normal să facem o chestie de genul ăsta. Noi nu am fost lăsaţi să facem treaba asta. Nu m-a surprins foarte tare treaba asta.
Eu am lipsit un an de zile de pe TV. iComedy trebuia să înceapă toamna trecută, dar nu a început... Nu m-a surprins, am încercat să trec peste asta, mi s-a spus că nu am voie să parodiez oameni de la Antena 3. Am primit şi o listă de nume care nu aveau legătură cu trustul. Nu am înteles cum e posibil aşa ceva. S-a întâmplat această situaţie şi după 2 ani de zile am decis să pun piciorul în prag. Ştiţi cât câştigam eu la Antena 1? Foarte mult! Poate cât câştigaţi voi în doi ani, atât câştigam eu într-o lună! Mă uit în oglindă şi ma întreb: ai renunţat la atâţia bani din principiu? Adică puteai să mergi mai departe fără să spui nimic despre numele alea! Sunt al naibii de mândru de mine că nu mănânc căcat
", a spus Bendeac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod