Vocea României. Eliminarea din concurs l-a dus pe Romeo Zaharia în pragul sinuciderii

Romeo Zaharia, unul din concurenţii Loredanei de la emisiunea "Vocea României", a părăsit concursul sâmbătă seara. Eliminarea însă s-a făcut cu scandal, fostul concurent ameninţând chiar

Romeo Zaharia, unul din concurenţii Loredanei de la emisiunea "Vocea României", a părăsit concursul sâmbătă seara. Eliminarea însă s-a făcut cu scandal, fostul concurent ameninţând chiar cu sinuciderea, potrivit wowbiz.ro.

Loredana a hotărât ca în proba duelurilor să cânte Romeo Zaharia alături de seniorul Aurel Neamţu, alegându-l pe cel din urmă să continue concursul. Înca din timpul repetiţiilor, Romeo i-a aruncat cuvinte dure adversarului său, reproşându-i că ar cânta şi versurile care-i reveneau lui.

Mai târziu, pe scenă, Romeo a părut intimidat de partenerul său de duet, acesta fiind şi motivul care a dus la eliminarea lui, după spusele Loredanei.

Nemulţumit de rezultat, Romeo a ameninţat chiar că se aruncă de la etaj. "Este dezamăgit, a spus că se aruncă de la etaj. I-am spus, măi băiatule, cum să te arunci? Sunt oameni care nu găsesc o rezolvare" a declarat cântăreaţa Nico, care venise să-l susţina la concurs.

Romeo o cunoaşte pe Nico de mulţi ani, de care îl leagă o frumoasă prietenie.

Cei doi joacă în spectacolele Teatrulul din Ploieşti şi au cântat în multe rânduri împreună.

Nu doar Nico i-a luat apărarea concurentului eliminat. Actriţa Nuami Dinescu i-a scris şi ea un mesaj de încurajare pe pagina de Facebook: "Domnul ăla (n.r. Aurel Niamtu) e un bătrân nesimţit, obraznic, lipsit de bunul simţ pe care îl au artiştii în general -  are o voce comună, piesa a fost aleasă special pentru el, l-au ales pentru că e bătrân şi e pată de culoare pentru show (..)"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod