Alina Puşcaş, proaspăt căsătorită, face eforturi mari să-şi salveze mariajul

Deşi au trecut numai cinci luni de la nunta dintre Alina Puşcaş şi Victor Bieltz, deja au apărut zvonuri de divorţ. Prezentatoarea emisiunilor "Te cunosc de undeva" şi "Top Chef" de la Antena

Deşi au trecut numai cinci luni de la nunta dintre Alina Puşcaş şi Victor Bieltz, deja au apărut zvonuri de divorţ. Prezentatoarea emisiunilor "Te cunosc de undeva" şi "Top Chef" de la Antena 1, are probleme în căsnicie.

Vedeta a recunoscut că s-a confruntat cu probleme în mariaj din cauza programului încărcat pe care îl are la Antena 1, însă neagă că s-a discutat despre o despărţire. În plus, cei doi s-au aliat şi în afaceri. Potrivit Click.ro, cuplul şi-a achiziţionat recent un apartament în zona Băneasa pe care intenţionează să-l închirieze.

Mama vedetei tv, Lucia Lazăr, şi logodnicul ei, Gheorghe Turda, susţin că Alina are în continuare o relaţie bună cu soţul ei, în ciuda bârfelor care circulă. "Alina şi Viktor vor să închirieze noul apartament, chiar dacă este situat mult mai aproape de Antena 1, unde lucrează fiica mea. Ei stau undeva în Pipera, într-o casă frumoasă. Se înţeleg bine, sunt bine... Au o relaţie frumoasă... Sâmbătă a fost ziua de naştere a fiicei mele şi a plecat în weekend cu soţul la munte, să petreacă, alături de un grup de prieteni", a povestit mama Alinei Puşcaş pentru click.ro.

Alina şi Viktor Bieltz au o relaţie care durează de peste 4 ani şi s-au căsătorit în luna mai a acestui an.

Zvonurile potrivit cărora cei doi sunt la un pas de divorţ au apărut când soţul vedetei a postat un mesaj pe Facebook: "It is time for a new beginning" (Este timpul pentru un nou început). Întrebat de prieteni ce s-a întâmplat, Viktor a dat de înţeles că relaţia sa cu Alina întâmpină probleme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod