Relaţia Gabrielei Cristea a durat doar o lună. S-a certat cu Tavi Clonda de la un sms

Gabriela Cristea este ghinionistă în dragoste. După un divorţ scandalos, vedeta părea că-şi găsise o nouă dragoste care să o ajute să uite de căsnicia ratată cu Marcel Toader. Însă,

Gabriela Cristea este ghinionistă în dragoste. După un divorţ scandalos, vedeta părea că-şi găsise o nouă dragoste care să o ajute să uite de căsnicia ratată cu Marcel Toader. Însă, Tavi Clonda, noul iubit, a intrat în viaţa prezentatoarei cu un bagaj sentimental controversat care le-a afectează relaţia.

Fosta iubită a artistului, Valentina, încearcă să-i despartă pe cei doi şi i-a trimis un mesaj Gabrielei, potrivit Cancan.ro. Mesajul conţinea reproşuri la adresa prezentatoarei şi oferea detalii despre relaţia dintre Valentina şi Tavi, relaţie care pare că nu este încheiată nici până în momentul de faţă.

Urmările? Vedeta s-a certat cu noul iubit, cerându-i să îşi rezolve singur treburile amoroase.

Viaţa amoroasa a lui Tavi Clonda este înconjurată de mister, surse din anturajul lui lansând zvonuri potrivit cărora Tavi ar urma să devină tătic cu fosta iubită: "Sunt prieten cu el. De la un prieten mult mai apropiat decât mine al cuplului Tavi şi Valentina, ştiu că urmează să fie părinţi, Valentina fiind însărcinată într-o lună şi jumătate. Ei sunt de 4 ani împreună şi întotdeauna au avut o relaţie foarte frumoasă, bazată pe multă iubire şi respect, i-am văzut împreună, ea însoţindu-l la toate concertele şi evenimentele la care el participă", a declarant unul dintre apropiaţii solistului pentru Cancan.ro.

Relaţia dintre Gabriela Cristea şi Tavi Clonda a început în urmă cu aproximativ o lună.

După ce poze cu ei doi au apărut în presă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit deschis despre relația lor. “Lucrurile s-au întâmplat treptat. Povestea noastră nu este de multă vreme. Nu multă lume a avut ochi să vadă, însă cei apropiați și-au dat seama, de la televizor. Eu cred că fiecare dintre noi a făcut câte un pas. Dar cert este că acest lucru nu s-a întâmplat la serviciu. Nu ne-am ascuns. Dacă am simțit să ieșim, am ieșit. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult până să se afle.
Poate mai avem nevoie de un strop de intimitate”, a spus Gabriela Cristea, la Kanal D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod