Delia îşi doreşte cu ardoare un copil şi nu poate să-l facă

Deşi are 32 de ani şi este căsătorită de un an şi jumătate, cântăreaţa se confruntă cu mari probleme în a rămâne însărcinată. Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă şi,

Deşi are 32 de ani şi este căsătorită de un an şi jumătate, cântăreaţa se confruntă cu mari probleme în a rămâne însărcinată.

Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă şi, potrivit SpyNews, este dezamăgită că a început anul fără a fi însărcinată. Dorinţa şi încercările eşuate de a avea un copil au dus-o pe artistă în toamna anului trecut la medicul ginecolog pentru investigaţii. Analizele au ieşi bine, fără a semnala o problemă. Cu toate acestea, Delia întâmpină greutăţi în a deveni părinte, iar problema aceasta făcut-o să se gândească serios să apeleze la medicii specialişti pentru o stimulare ovariană.

Deşi la început întârzierea sarcinii a fost pusă pe seama stresului şi a oboselii, vedeta a început să se îngrijoreze când barza a ocolit-o şi concediile romantice pe care le-a petrecut alături de soţul ei, Răzvan Munteanu.

Cântăreaţa Delia Matache şi-a unit destinul cu iubitul ei, Răzvan Munteanu, în august 2012.

Cununia civilă a avut loc în cel mai romantic loc din România. Artista şi afaceristul din Târgu Jiu au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile la Poarta Sărutului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod