Bianca Drăguşanu, făcută praf de Cătălin Măruţă în emisiune

Faimos pentru întrebările indiscrete dar şi pentru insistenţa de care dă dovadă în discuţiile cu vedetele, prezentatorul de la ProTV a reuşit să-şi facă un nou duşman. De data aceasta,

Faimos pentru întrebările indiscrete dar şi pentru insistenţa de care dă dovadă în discuţiile cu vedetele, prezentatorul de la ProTV a reuşit să-şi facă un nou duşman. De data aceasta, atacurile lui Măruţă au fost îndreptate asupra Biancăi Drăguşanu.

Invitată la emisiunea lui Măruţă de la ProTV, roşcata a refuzat să discute despre problemele din viaţa personală care au adus-o în atenţia publicului. Iritat de atitudinea soţiei lui Victor Slav, prezentatorul a atacat-o dur.

După ce a acuzat-o că şi-a bătut joc de Victor nu doar atunci când a plecat cu Adi Cristea la Paris, ci şi înainte de căsătorie, Măruţă a încercat să afle, în premieră, detalii despre presupusul avort al roşcatei, scrie Libertatea.ro.

Roşcata însă a refuzat să vorbească despre subiect. "Acest subiect este prea delicat. Oricum, lumea nu o să mă creadă niciodată", a fost replica ei.

Deranjat de răspunsuri, prezentatorul a încercat să o provoace pe vedetă. "Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era al lui Cristea sau al lui Victor?", a spus Cătălin. Răspunsul Biancăi a venit scurt: "Acum deja mă jigneşti".

De asemenea, prezentatorul a făcut referire şi la trecutul zbuciumat al divei: "Bianca, ai dat un interviu în Libertatea în care spuneai că ai avut doar trei iubiri...

noi am numărat cel puţin 10". Aceasta i-a replicat că nu se amestecă iubirea cu relaţiile.

Când Măruţă a întrebat-o despre Coco Păun sau tânărul pentru care plângea la "Din Dragoste", Bianca i-a răspuns: "Tu ai avut doar două femei în viaţa ta?! Aia care te-a dezvirginat şi soţia ta?!". Enervat de reacţia Biancăi, Cătălin a atacat-o din nou: "Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta... De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris".

Roşcata a mai declarat că nu îşi doreşte divorţul de Victor Slav, cel care i-a devenit soţ în urmă cu 3 luni, şi că este dispusă să facă orice pentru ca acesta să o ierte.

"Aş face orice ca să îl recuceresc pe Victor acum. Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac, dacă nu reuşesc să merit o a doua şansă atunci... o să mă bucur când îşi va găsi pe cineva care să îl facă fericit şi îmi voi vedea de viaţa mea. Dacă divorţeaza de mine o să-l cer de bărbat. Conştientizez că am dărâmat tot ce am construit împreună. Sunt foarte jos, sunt în cădere liberă din toate punctele de vedere şi ca imagine şi tot. Sunt o nevastă disperată, îmi doresc să pot depăşi acest impas din viaţa mea. Nu am fost niciodată într-o situaţie mai dificilă ca cea de acum.
Îmi doresc să rămân soţia lui, eu sper să nu se încheie pentru că sentimentele noastre nu s-au încheiat. Este în natura omului să greşească" a spus Bianca la ProTV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod