Bianca Drăguşanu inventează mesaje pentru a rămâne în centrul atenţiei

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cel mai mediatizat divorţ al momentului. Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ia o altă întorsătură. Dacă până acum Victor părea să

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cel mai mediatizat divorţ al momentului. Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ia o altă întorsătură. Dacă până acum Victor părea să fie victima în această poveste, o serie de mesaje publicate de revista Ciao! îl transformă pe prezentator în vinovat.

În cel mai nou număr al revistei sunt prezentate zeci de mesaje pe care, se presupune, şi le-au trimis Anda Adam şi Victor după ce acesta s-a căsătorit cu Bianca.

Potrivit cancan.ro, în timp ce Victor se plângea la televizor că Bianca i-a fost infidelă, prezentatorul TV păstra legătura cu fosta iubită, Anda Adam, căreia i-a dezvăluit cele mai ascunse gânduri. SMS-urile arată că Anda i-a cerut lui Victor să-şi ia hainele de la Bianca şi să se mute la ea. Există însă zvonuri că mesajele au fost inventate tocmai de Bianca din dorinţa de a-şi spăla imaginea publică.

Iată câteva dintre mesaje:
Victor: Vrei sa vin eu la tine să rămânem la tine peste noapte?
Anda: Nu ştiu de ce ne tot ferim atât
Victor: Nu o las eu pe asta aşa, îi arăt eu cine deţine controlul situaţiei
Anda: Ţi-ai luat hainele de la ea?

Anda: Ce faaaci????
Victor: Bine
Victor: Am avut o discuţie cu Bianca. Se întâmplă ceva, că e schimbată
Anda: Eşti tu foarte panicat, bby
Anda: Până acum de două luni, nu simţea ea?
Anda: Crezi că tocmai acum?

Anda Adam neagă însă că mesajele sunt autentice. Jurnalista Mara Bănică a declarat în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos" că a vorbit cu Anda Adam care a negat faptul că mesajele prezentate de revista Ciao! sunt adevărate. Potrivit click.ro, Anda Adam a explicat că acele SMS-uri au fost transmise de pe Ymessenger for Facebook, aplicaţie pe care ea nu o are instalată pe telefon. Un alt argument invocat de cântăreaţă a fost faptul că se spune că acele mesaje au fost transmise de pe mobil, dar în capturile prezentate scrie "from web". Un al treilea argument prezentat de Anda Adam face referire la softul telefonului de pe care s-ar zice că au fost transmise mesajele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod