Antonia s-a mutat în casa din Italia a lui Vincenzo

Deşi sunt în plin proces de divorţ, cântăreaţa şi Vincenzo Castellano au făcut pace de dragul fiicei lor, Maya. Antonia şi-a luat mama şi s-a mutat pentru o vreme în casa socrilor de la

Deşi sunt în plin proces de divorţ, cântăreaţa şi Vincenzo Castellano au făcut pace de dragul fiicei lor, Maya. Antonia şi-a luat mama şi s-a mutat pentru o vreme în casa socrilor de la Napoli pentru a fi aproape de copilul ei.

Deşi Vincenzo nu doreşte ca fiica lui să locuiască alături de cântăreaţă, ci de familia lui, se ţine de promisiunea făcută. Astfel că Antonia este oricând primită în familia Castellano pentru a fi alături de Maya. "Chiar în aceste momente, Antonia e împreună cu Vincenzo şi fiica lor în Italia.

Cu toate că procesul de divorţ merge mai departe, amândoi fac eforturi să-şi protejeze fiica de tensiunile inerente oricărei despărţiri. Cel mai mult contează fetiţa, iar Vincenzo este de acord că un copil are nevoie, pentru a fi fericit, să-i aibă alături şi pe mama, şi pe tata. Tot ceea ce îl interesează e ca micuţa să fie sănătoasă şi fericită", a declarat pentru "ring" un apropiat de-al lui Vincenzo.

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit în urmă cu un an şi jumătate şi au depus actele de divorţ la sfârşitul lui 2013.

Cei doi au căzut de acord în toate aspectele divorţului, mai puţin în ceea ce priveşte custodia fiicei lor în vârstă de trei ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod