Daniela Crudu revine în televiziune! Vedeta va juca într-un serial pe Antena 1

A demisionat de la ”Un show păcătos”, dar nu renunță la televiziune. Daniela Crudu se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect la Antena 1, unde a primit un rol într-un serial de

A demisionat de la ”Un show păcătos”, dar nu renunță la televiziune. Daniela Crudu se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect la Antena 1, unde a primit un rol într-un serial de comedie.

La doar 3 săptămâni de când a renunțat să mai fie asistentă la Capatos, vedeta a primit și acceptat oferta șefilor postului Antena 1 de a se reîntorce în trustul lor. Se pare că, mogulii trustului nu vor să renunțe la ea chiar dacă i-a lăsat baltă la ”Un show păcătos”.

Alături de Daniela, în serial, vor mai avea roluri Oana Zăvoranu și Andrei Duban. Chiar ieri, Oana Zăvoranu posta pe pagina personală de Facebook că a primit vestea cea bună, veste ce prevestea și revenirea ei în televiziune.

“Cruduţa era dorită de mai mult timp în acest nou proiect al trustului, iar demisia ei de la Capatos poate că nu este deloc întâmplătoare. Ea vrea să evolueze profesional, iar aceasta este o oportunitate”, a declarat o sursă din anturajul fostei păcătoase pentru Libertatea.

Negocierile nu au fost deloc simple, ținând cont că Daniela a renunțat la fostul job din cauza geloziei iubilului ei, Mihai Costea. Din această cauză, Cruduța a convins trustul Intact să modifice scenariul serialului pentru a nu avea probleme cu fotbalistul. Inițial ea trebuia să joace rolul unui ușuratice care s-a transformat într-un rol mai cuminte. Pentru prestația sa din acest proiect, vedeta va avea un salariu de 1.500 de euro, o sumă frumușică pentru un nou început de carieră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod