Bianca Drăguşanu s-a cuplat cu Victor Slav pentru că Anda Adam s-a dat la Cristea

Nimeni nu a ştiut concret de ce Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea şi de ce s-a cuplat cu Victor Slav atât de repede. Se pare că totul a pornit de la nişte poze cu Anda Adam, pe

Nimeni nu a ştiut concret de ce Bianca Drăguşanu s-a despărţit de Adrian Cristea şi de ce s-a cuplat cu Victor Slav atât de repede. Se pare că totul a pornit de la nişte poze cu Anda Adam, pe care roşcata le-a găsit în telefonul fotbalistului.

Apropiaţi ai roşcatei au spus că aceasta a găsit înainte de Sărbători poze sexy cu Anda Adam chiar în telefonul iubitului. Şi pentru că Adi nu a avut ce explicaţii să-i dea, diva nu i-a mai acordat nicio şansă şi s-a despărţit de el. Gurile rele spun că la fel cum a încercat să-l cucerească pe Nikolici, Anda Adam şi-a încercat norocul şi cu Cristea. Cântăreaţa i-a trimis poze provocatoare în care apărea mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, spune Wowbiz.ro.

Şi pentru că în showbiz-ul românesc vedetele se cuplează între ele fără vreo jenă, aşa a făcut şi roşcata. După ce au filmat pentru Revelionul trustului PRO, Bianca Drăguşanu a început să ţină legătura cu Victor Slav pâna ce acesta a cedat şi a răspuns invitaţiilor ei. Iniţial răzbunare, între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste ce îi face pe mulţi să fie invidioşi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod