Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au tăiat moţul tripleţilor, dar nu păreau fericiţi

Chiar dacă evenimentul a fost programat pentru luna octombrie a anului trecut şi nu a mai ajuns să se organizeze, tripleţii Nicoletei Luciu nu au rămas fără moţul tăiat. Duminică a fost loc

Chiar dacă evenimentul a fost programat pentru luna octombrie a anului trecut şi nu a mai ajuns să se organizeze, tripleţii Nicoletei Luciu nu au rămas fără moţul tăiat. Duminică a fost loc o reuniune de familie, unde Kim, Karoli şi Kevin s-au bucurat de toată atenţia la petrecerea organizată doar pentru ei.

Tăierea moţului a fost amânată cu câteva luni din cauza fotografiilor în care soţul Nicoletei apărea cu presupusa amantă în Croaţia. Apoi bruneta s-a afundat în muncă cu proiectul "Dansez pentru tine", ca mai apoi să aibă tăria de a-l ierta pe Zsolt şi să ia viaţa de familie de la capăt.

Deşi pare mai optimistă ca niciodată în privinţa relaţiei cu soţul ei infidel, pozele şi atitudinea divei nu arată deloc acest lucru.

La petrecerea organizată pentru tăierea moţului tripleţilor, bruneta a fost fotografiată alături de invitaţi, dar Zsolt Csergo, tăticul copiilor nu apare în nicio poză. Pe lângă asta, reporterii Click au surprins-o pe Nicoleta plângând în momentul cheie al evenimentului. Nu ştim dacă au fost de vină emoţiile că cei 3 copilaşi au crescut sau doar urme de regret şi amărăciune acumulate în această perioadă grea din viaţa ei.

Invitaţii au fost puţini pentru că evenimentul a fost unul restrâns, printre ei numărându-se sora Nicoletei, Marina şi Peter Imre, bunicile celor mici şi câţiva prieteni.

Conform tradiţiei, cei 3 copii ai cuplului au ales pe măsură din tăviţa cu obiecte. Fetiţa Kim a ales parfumul, o perie şi o minge, Kevin a luat de pe masă o papiotă de aţă, un creion şi tot o minge, iar Karoli vergheta, mingea şi o perie, conform Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod