Andreea Mantea a aflat din presă că Ştefan Stan s-a despărţit de ea

La aproximativ două luni de relaţie, Andreea Mantea şi Ştefan Stan au pus punct poveştii de iubire. Ce-i drept mai mult el a luat această decizie, iubita lui aflând vestea din presă. Chiar

La aproximativ două luni de relaţie, Andreea Mantea şi Ştefan Stan au pus punct poveştii de iubire. Ce-i drept mai mult el a luat această decizie, iubita lui aflând vestea din presă.

Chiar înainte de a începe emisiunea de miercuri seara la Kanal D, Andreea Mantea a aflat din ziare că Ştefan Stan o părăsise, deşi nu au discutat niciodată despre asta. Bruneta a mărturisit că au vorbit la telefon în ziua respectivă şi că s-a purtat normal. Vestea pe care un coleg i-a dat-o prezentatoarei înainte de a intra în emisie a luat-o prin surprindere şi a fost şocată când acesta i-a citit dintr-un tabloid că Ştefan i-a dat papucii.

În ziarul Click de ieri, Ştefan Stan se plângea de cât de greu se poate obţine o relaţie adevărată şi cum îşi va petrece Valentine's Day, veşti pe care Andreei nu i le spusese.

"Relaţiile de lungă durată sunt foarte greu de ţinut în zilele acestea.

Există capricii, intervine neprevăzutul, fiecare e cu personalitatea lui. Ar trebui să existe compatibilitate perfectă pentru ca relaţia să dureze", spunea câştigătorul de la Vocea României.

Şi ca să fie bine înţeles că nu mai vrea să fie cu iubita lui, cântăreţul a lăsat să se înţeleagă că pe 14 februarie nu va avea companie: "O să beau o bere, o să mă uit la cuplurile din jur şi o să mă gândesc ce bine e să ai pe cineva alături".

Se pare că s-a ajuns aici din cauza certurilor pe care cei doi le-au avut luni la Spitalul Floreasca, când Ştefan i-a făcut o vizită foarte scurtă brunetei.

Vizibil afectată de veste, prezentatoarea nu şi-a putut stăpâni lacrimile nici măcar când a intrat în direct.

"Eu n-am vrut să vin la televizor cu povestea mea de dragoste.

Când a fost vorba de imaginea mea, nu m-a interesat, dar când a fost vorba de imaginea lui, mereu am încercat să facem să fie bine. Eu sunt Mantea, el e cunoscut, ştiam că nu putem avea o relaţie ferită de ochii presei. Am plecat separat, a fost totul ok până la 17.00. Am plecat prima de acasă, am vorbit la telefon azi, absolut normal. Exact înainte să intru în sala de şedinţe mi-a vorbit foarte frumos, foarte ok. Un coleg a început să citească despre un articol că ne-am despărţit. A citit declaraţia în legătură cu ce va face de Ziua Îndrăgostiţilor şi am pus mâna pe telefon şi l-am sunat. El mi-a spus că s-a gândit mai bine şi că vrea să ne despărţim. Eu mă tot întreb cu ce am greşit! Nu înţeleg!", a spus Andreea pentru Wowbiz.

"Noi ajunsesem să vorbim despre copii, am făcut sacrificii, am locuit două luni în aceeaşi casă", a adăugat Mantea.

Şi chiar dacă părea tragic, la scurt timp după aflarea veştii, Andreea Mantea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îşi arăta resemnarea.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi încurajat pentru toate cuvintele frumoase! Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă doresc numai bine din tot sufletul! Dar aş vrea să mă credeţi că mă dor îngrozitor de tare toate cuvintele urâte şi dure la adresa lui Ştefan.

Este un om superb, cum rar întâlneşti! Cu câteva defecte, ca noi toţi de altfel, dar plin de calităţi! Foarte multe calităţi printre care o voce minunată cu care îţi unge sufletul cu tot ce-i mai frumos pe lumea asta! A avut un moment de laşitate poate...s-a pierdut...s-a speriat...nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu l-am iertat! Într-o zi mă voi vindeca, îmi voi curăţa sufletul de suferinţă şi voi avea puterea de a merge mai departe. Când va fi acea zi, doar Dumnezeu ştie", a spus Andreea Mantea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod