Dan Negru înjură Televiziunea Română

Prezentatorul TV a demarat un protest inedid, fiind extrem de nemulţumit de faptul că Televiziunea Română a decis să vândă jumătate din drepturile de televizare a Campionatului European către
Prezentatorul TV a demarat un protest inedid, fiind extrem de nemulţumit de faptul că Televiziunea Română a decis să vândă jumătate din drepturile de televizare a Campionatului European către un post privat.
Dan Negru a aşteptat nerăbdător debutul campionatului din Polonia şi Ucraina, dar a realizat că îi este destul de greu să vadă toate meciurile. Televiziunea Română va transmite doar 19 partide, restul fiind preluate de o televiziune privată. "O să merg să văd finala chiar pe stadion la Kiev.
Mi-am luat deja bilet şi cu siguranţă voi avea parte de o experienţă de neuitat. Voi merge cu câţiva prieteni cu care lucrez la televiziunea din Republica Moldova", a mărturisit Dan Negru pentru Cancan.
Realizatorul a spus că s-a întâlnit cu nişte suporteri ai Stelei care sunt decişi să manifeste împotriva TVR şi să afişeze un banner pe Calea Dorobanţilor. "Mi-au spus că vor să închirieze o clădire chiar vizavi de TVR pe care vor să pună un banner foarte mare pe care să scrie: «Euro 2012.
M**e TVR!». Le-am spus că îi voi susţine în demersul lor. Vor să contacteze mai mulţi artişti pe care să-i convingă să semneze", a mai spus Dan Negru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod