Laura şi Smiley s-au despărţit. S-a sfârşit dragostea sau a apărut o a treia persoană?

După cinci ani de relaţie, Laura Cosoi şi Smiley au hotărât, de comun acord, să pună punct. Cei doi au anunţat, printr-un comunicat de presă, că nu mai formează un cuplu. "După o

După cinci ani de relaţie, Laura Cosoi şi Smiley au hotărât, de comun acord, să pună punct. Cei doi au anunţat, printr-un comunicat de presă, că nu mai formează un cuplu.

"După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată în comunicat. Ştirea a căzut ca o "bombă" pentru fanii cuplului, care îi credeau aproape de căsătorie.

Pe de altă parte, gurile rele susţin că cei doi nu se mai iubeau de mai mult timp şi că, pur şi simplu, se plictisiseră unul de celălalt.

Mai mult, Smiley vorbea, cu o zi înaintea anunţului oficial, despre dorinţa lui de a mai copilări, dar şi despre lipsa intenţiei de a-şi întemeia, deocamdată, o familie alături de Laura: „Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Intâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit… Nu la concerte, ci în general. Copilăresc la modul că îmi place încă să mă port ca atare, să mă joc”, spunea Smiley, la Radio 21.

O altă ipoteză ar fi că între Smiley şi Laura ar fi intervenit o a treia persoană.

"Pozau mereu într-un cuplu fericit, unde totul este perfect, dar în realitate aveau o relaţie mai mult formală. Când doi oameni se iubesc cu adevărat, asta se vede când sunt unul lângă celălalt. În cazul lor nu se observa această atracţie. De ce au pus punct acum? Probabil că unul dintre ei a întâlnit pe altcineva", a declarat pentru ziarul Ring un apropiat al cuplului.

Care sunt motivele reale pentru care cei doi s-au despărţit, numai ei pot ştii. Cert este faptul că au uimit pe toată lumea în momentul în care au distrus mitul cuplului perfect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod