Smiley suferă după despărţirea de Laura: "Încerc să ies din starea de dead man walking"

Chiar dacă a vrut să pară neafectat de despărţirea de Laura, Smiley a recunoscut că nu îi este foarte bine. "Încerc să ies din starea de dead man walking," a zis artistul. Sfârşitul unei
Chiar dacă a vrut să pară neafectat de despărţirea de Laura, Smiley a recunoscut că nu îi este foarte bine. "Încerc să ies din starea de dead man walking," a zis artistul.
Sfârşitul unei relaţii nu este un eveniment plăcut în viaţa nimănui, mai ales după cinci ani de iubire. Şi chiar dacă Smiley a apărut numai cu zâmbetul pe buze după ruptura de Laura, artistul a recunoscut că acest episod l-a afectat. "Am foarte mult de muncă, am foarte multe planuri vizavi de ceea ce fac eu şi la asta mă voi concentra în următoarea perioadă.
Încerc să ies din starea de dead man walking (n.r. numele piesei lui Smiley)", a declarat cântăreţul pentru ştirile Kanal D.
Întrebat dacă îşi face planuri pentru o altă relaţie şi cum ar trebui să arate noua iubită, Smiley a spus: "Nu m-am gândit deloc la cum trebuie să fie următoarea iubită. Nu cred că mă voi gândi în viitorul apropiat."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod