Cristi Borcea: "Nu mă pregătesc de divorţ!"

În ultima perioadă, au circulat o serie de bârfe potrivit cărora în familia Borcea situaţia nu mai este atât de roz. Ba mai mult, se zvoneşte că acţionarul dinamovist se gândeşte la
În ultima perioadă, au circulat o serie de bârfe potrivit cărora în familia Borcea situaţia nu mai este atât de roz. Ba mai mult, se zvoneşte că acţionarul dinamovist se gândeşte la divorţ.
Plecat din ţară, Borcea a ţinut să dezmintă zvonurile şi s-a arătat mâhnit că astfel de ştiri apar în presă: "Din cauza acestor mizerii prefer să stau mai mult plecat din ţară", a declarat Cristi, pentru Cancan.
Mai mult, acţionarul dinamovist spune că este mai fericit ca niciodată alături de Alina, soţia sa şi anunţă că nu se pune problema să se despartă de aceasta.
"Suntem mai fericiţi şi mai uniţi ca niciodată. Nu este nimic adevărat din ce s-a spus referitor la o posibilă despărţire dintre mine şi soţia mea. Este vorba doar de invidie şi răutate", spune Borcea. În prezent, familia Borcea se află în America şi se pregătesc pentru botezul lui George Alexandru. Şeful dinamovist a anunţat că acest eveniment va avea loc la Bucureşti, într-un cadru restrâns. Naşul micuţului va fi Gigi Becali.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod