Bianca Drăguşanu nu suportă să fie comparată cu Monica Gabor

Fosta asistentă a lui Capatos a rămas zilele trecute fără permis. Din aceste motive, Bianca a fost nevoită să-şi angajeze un şofer. Nu a trecut mult, şi lumea a început s-o compare cu Monica
Fosta asistentă a lui Capatos a rămas zilele trecute fără permis. Din aceste motive, Bianca a fost nevoită să-şi angajeze un şofer. Nu a trecut mult, şi lumea a început s-o compare cu Monica Gabor.
Nu de alta, dar şi şoferul Biancăi este la fel de "apetisant" ca "Ricki", şoferul fostei doamne Columbeanu. "Eu nu sunt Moni! Am şi eu pretenţiile mele, dar e şoferul meu şi atât! Nu am nicio treabă cu el", a comentat, vizibil iritată, Bianca.
Bârfele au pornit în momentul în care lumea a început să-i vadă pe roşcată şi pe şofer petrecând tot mai mult timp împreună. La cumpărături, la sală sau la terase, şoferul o însoţeşte mereu. De aici, şi până la asemănarea cu Moni şi "Ricki" n-a mai fost decât un pas.
Bianca şi Moni au mai avut un conflict pe vremea când roşcata avea o relaţie cu Bote. Totul a început la emisiunea "Un Show Pacatos" când Drăguşanca a acuzat-o pe Monica Columbeanu că se leagă de Botezatu şi că ar avea cu el o relaţie imaginară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod