O ajută Smiley pe fosta iubită să devină cântăreaţă?

Sânziana Negru, prezentatoarea postului Music Channel, s-a lansat ]n lumea muzicală. "Siella" este noul său nume de scenă, iar prima melodie se numeşte "Love in the air". În urma lansării,
Sânziana Negru, prezentatoarea postului Music Channel, s-a lansat ]n lumea muzicală. "Siella" este noul său nume de scenă, iar prima melodie se numeşte "Love in the air".
În urma lansării, lumea s-a grăbit să comenteze cum că Smiley, fostul său iubit, este cel care o ajută pe Sânziana să devină artistă. Mai mult, se zvoneşte că Smiley i-ar fi produs piesa cu care s-a lansat.
Potrivit presei tabloide, Sânziana îşi dorea o carieră muzicală încă de pe vremea când se iubea cu Smiley, dar acesta nu a vrut s-o suţină.
Acum, lucrurile se pare că s-au schimbat. Cei doi au fost zăriţi de mai multe ori împreună şi se zvoneşte că Sânziana a petrecut multe ore în studioul lui Smiley.
Dacă între cei doi este doar o legatură profesională şi de prietenie, nu avem cum să ştim, cert este faptul că în urma despărţirii dintre Smiley şi Laura, bruneta Sânziana are numai de câştigat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod