Celebritatea Antoniei i-a destrămat căsnicia. Vedeta și soțul ei s-au despărțit!

În ultimul timp, tot mai multe cupluri celebre care păreau strâns sudate și fericite se despart. Cea mai recentă despărțire este cea a Antoniei de Vincenzo Castellano, unul dintre cele mai

În ultimul timp, tot mai multe cupluri celebre care păreau strâns sudate și fericite se despart. Cea mai recentă despărțire este cea a Antoniei de Vincenzo Castellano, unul dintre cele mai frumoase și tinere cupluri din showbiz-ul românesc.

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în urmă cu un an și au împreună o fetiță de doi ani. Deși căsătoria lor părea perfectă, se pare că problemele dintre cei doi au apărut cu ceva timp în urmă, dar au preferat să păstreze totul secret.

În urmă cu 3 săptămâni, frumoasa cântăreață și soțul ei au decis să se despartă, continuând să locuiască împreună doar de dragul fetiței lor, spune CanCan.

Separarea are la bază cariera vedetei, care nu mai are timp să stea alături de familie, fapt ce l-a nemulțumit pe italianul Vincenzo. Reproșurile aduse de soțul său au facut-o pe artistă sa aleagă între carieră și familie, iar aceasta a decis să ia o pauză și i-a cerut să se despartă. Pentru că Antonia a făcut primul pas, surse apropiate cuplului au declarat că Vincenzo suferă pentru că a luat această decizie, dar nu își pierde speranța și nu se gândește la divorț.

Contactat telefonic de WOWbiz, italianul a confirmat despărțirea de frumoasa cântăreață, dar pare nesigur de ce se va întâmpla cu ei doi pe viitor.

“Da, este adevărat că ne-am despărțit, nu știu dacă vom divorța.

Nici nu se pune problema să mă fi înșelat cu alt bărbat. Dacă vreodată s-ar fi întâmplat asta, aș fi fost primul care dădea presei această informație”, a spus Vincenzo.

“Nu vreau să declar nimic, Antonia este șefa în relația noastră, luați de bun doar ceea ce spune ea”, a mai adăugat șotul vedetei.

Chiar dacă ea a dorit despărțirea, Antonia nu vrea să lămurească subiectul, ba mai mult ne face să credem că e doar o problemă de moment.

“Nu vreau să comentez nimic, sunt în Danemarca împreună cu soțul meu”, a declarat Antonia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod